Ajankohtaista

Esvoliin perustetaan uusi 2009-2011 -syntyneiden valmennusryhmä Nuput. Nuppuihin voi hakea lähettämällä sähköpostin esvoli(a)gmail.com ja kertomalla lapsen liikunta/voimisteltaustasta
Ilmoittautuminen on avattu akrobatia-, temppuvoimistelu ja 4-6v-ryhmiin.
Esvolin sääntömääräinen vuosikokous pidetään maanantaina 21.12.2015 klo 18:00 seuran toimistolla, Tapiontori 1, 10 krs.
Esvolin joulunäytös pidetään Tapiolan urheiluhallissa 13.12.2016. Kaikki ryhmät esiintyvät lukuun ottamatta temppujumppa 3-5v. ryhmää. Tällä ryhmällä viimeisellä kerralla vanhemmille avoimet ovet.
Tule tutustumaan voimistelukoulujemme toimintaan ja osallistu marraskuun harjoituksiin alennetulla hinnalla.
Kaupunki sulkee koulujen salit pyhinä ja niiden aattoina, harjoituksia ei järjestetä tuolloin harrasteryhmille ja voimistelukouluille. Valmennusryhmät, kts. poikkeusaikataulu jäsensivuilta.
Esvolin voimistelukoulut ja harrastetunnit lomailevat. We have no trainings at gymnastics schools from October 12 to October 18. because of autumn break.
Muutamissa voimistelukouluissamme on vielä paikkoja vapaana. Nyt on hyvä aika aloittaa uusi harrastus, pääset vielä hyvin mukaan tunneillemme.
Jäsensivuilla kerrotaan kaikista valmennusryhmäläisä koskevista asioista ja löydät sieltä vastaukset useimpiin kysymyksiisi. Uutisia tulee jopa päivittäin.
Kaikki Esvolin voimisteluharjoitukset järjestetään normaalisti.
Voimistelun harrasteryhmät ovat aloittaneet syyskautensa, mutta mukaan pääse vielä!
Lisenssikausi 2015-16 alkaa 1.9.2015. Lisenssin osto on nyt avattu Voimisteluliiton sivuilla ja loppuneella kaudella lisenssin omanneet tuelvat saamaan viestin uuden lisenssin ostosta.
RSS ATOM