Ajankohtaista

Tampereen Voimistelijat isännöi vuoden 2015 Voimistelupäivät 5.-7.6.2015 Tampereen messu- ja urheilukeskuksessa. Mukana rytmisen voimistelun lisäksi kaikki muut Voimisteluliiton kilpailulajit!
Katso jäsensivuilta lisätietoa
Harjoituksia ei pidetä vapun takia, Esvoli toivottaa kaikille hauskaa vappua!
Esvolin kevätnäytös järjestetään Tapiolan urheiluhallissa, Urheilupuistontie2, Espoo, lauantaina 2.5.2015 klo 16:00 alkaen. The show of all Esvoli´s gymnasts will be held in Tapiola Sport´s Hall May the 2nd, at 16:00
Paikka: Tapiolan urheiluhalli, Urheilupuistontie 2, Espoo
Huomaa että harjoituksia ei ole pääsiäisen takia. Koulujen salit ja urheiluhallit ovat kiinni.
Tähtien Elli sai kutsun Voimistelu- ja urheiluseura Elise ry:n nuorten pallojoukkueeseen kevään ajaksi. Elli harjoittelee nuorten joukkueessa tähtäimenään rytmisen voimistelun SM-kilpailut 8.-10.5.2015 Espoossa.
Spektroliittien, Ametistien, Murujen, Hippujen ja Minien kesätoimintaan ilmoittautuminen on nyt auki ilmoittautumisjärjestelmässä.
Voimistelun aseman ilmoittautumisaikaa on jatkettu. Ilmoittaudu mukaan 15.3.2015 mennessä.
Espoon Voimistelu- ja Liikuntayhdistys ESVOLI ry järjestää naisten SM-karsinnan ja voimistelun aseman Tapiolan urheiluhallissa 12.4.2015.
Voimistelu- ja urheiluseura Elise ry järjestää kevän ensimmäiset luokkakilpailut Helsingissä, Kampin liikuntahallissa. Ohjelmassa on Luokat 1,3,5, M ja joukkueet sekä voimistelun asema sekä naisten EM-karsinta.
RSS ATOM