Ajankohtaista

Joulunäytöksen alustava esitysjärjestys löytyy alta. Varaamme oikeuden muutoksiin kuitenkin niin, että ryhmät esiintyvät joko ennen väliaikaa tai sen jälkeen kuten nyt on esitetty.
5.12. tunnit! (5.12.2015)
Lauantaina 5.12. kaikki muut ryhmät peruutettu, paitsi Minit klo 12-14 Westend, Ege.
Esvoli on hankkinut 1/2 toimistohuoneen Tapiolan keskustornista. Uusi osoite on voimassa 1.12.2015 alkaen.
Esvolin FB:iin on kerrottu joulunäytöksen seuratuotemyynnistä ja kirpputorista, katso ohjeet ja tykkää samalla meistä.
Esvoliin perustetaan uusi 2009-2011 -syntyneiden valmennusryhmä Nuput. Nuppuihin voi hakea lähettämällä sähköpostin esvoli(a)gmail.com ja kertomalla lapsen liikunta/voimisteltaustasta
Ilmoittautuminen on avattu akrobatia-, temppuvoimistelu ja 4-6v-ryhmiin.
Esvolin sääntömääräinen vuosikokous pidetään maanantaina 21.12.2015 klo 18:00 seuran toimistolla, Tapiontori 1, 10 krs.
Esvolin joulunäytös pidetään Tapiolan urheiluhallissa 13.12.2016. Kaikki ryhmät esiintyvät lukuun ottamatta temppujumppa 3-5v. ryhmää. Tällä ryhmällä viimeisellä kerralla vanhemmille avoimet ovet.
Tule tutustumaan voimistelukoulujemme toimintaan ja osallistu marraskuun harjoituksiin alennetulla hinnalla.
Kaupunki sulkee koulujen salit pyhinä ja niiden aattoina, harjoituksia ei järjestetä tuolloin harrasteryhmille ja voimistelukouluille. Valmennusryhmät, kts. poikkeusaikataulu jäsensivuilta.
Esvolin voimistelukoulut ja harrastetunnit lomailevat. We have no trainings at gymnastics schools from October 12 to October 18. because of autumn break.
Muutamissa voimistelukouluissamme on vielä paikkoja vapaana. Nyt on hyvä aika aloittaa uusi harrastus, pääset vielä hyvin mukaan tunneillemme.
RSS ATOM