Ajankohtaista

Esvolin kevätnäytös järjestetään Tapiolan urheiluhallissa, Urheilupuistontie2, Espoo, lauantaina 2.5.2015 klo 16:00 alkaen. The show of all Esvoli´s gymnasts will be held in Tapiola Sport´s Hall May the 2nd, at 16:00
Paikka: Tapiolan urheiluhalli, Urheilupuistontie 2, Espoo
Huomaa että harjoituksia ei ole pääsiäisen takia. Koulujen salit ja urheiluhallit ovat kiinni.
Tähtien Elli sai kutsun Voimistelu- ja urheiluseura Elise ry:n nuorten pallojoukkueeseen kevään ajaksi. Elli harjoittelee nuorten joukkueessa tähtäimenään rytmisen voimistelun SM-kilpailut 8.-10.5.2015 Espoossa.
Spektroliittien, Ametistien, Murujen, Hippujen ja Minien kesätoimintaan ilmoittautuminen on nyt auki ilmoittautumisjärjestelmässä.
Voimistelun aseman ilmoittautumisaikaa on jatkettu. Ilmoittaudu mukaan 15.3.2015 mennessä.
Espoon Voimistelu- ja Liikuntayhdistys ESVOLI ry järjestää naisten SM-karsinnan ja voimistelun aseman Tapiolan urheiluhallissa 12.4.2015.
Voimistelu- ja urheiluseura Elise ry järjestää kevän ensimmäiset luokkakilpailut Helsingissä, Kampin liikuntahallissa. Ohjelmassa on Luokat 1,3,5, M ja joukkueet sekä voimistelun asema sekä naisten EM-karsinta.
Esvolin duo Maisa Ahjoharju-Siiri Rusama, keilat, kilpaili Hämeenlinnan Voimisteluseuran järjestämässä ikäkausikilpailussa pre-nuorten sarjassa.
Harrasteryhmät lomailevat 16.-22.2. Toivotamme kaikille hyvää ja urheilullista talvilomaa!
Kun ilmoittaudut mukaan Esvolin harrasteryhmiin 22.2. jälkeen, saat alennetun hinnan kevätkauden maksusta. Ryhmissä on vielä muutamia yksittäisiä paikkoja jäljellä.
RSS ATOM