Ajankohtaista

Harrasteryhmät, esivalmennus ja harrastevalmennus ovat siirtyneet joululomalle. Kevät 2014 aloitetaan 7.1. valmennusryhmien sivuilla olevan kevään lukujärjestyksen mukaisesti.
Esvolin perinteinen joulujuhla pidetään Tapiolan urheilihallissa, Urheilupuistontie 2, sunnuntaina 8.12. Tapahtumassa esiintyvät kaikki seuran ryhmät pienempien harrasteryhmistä valmennusryhmien kilpaurheilijoihin.
Itsenäisyyspäivä sulkee salit ja harjoituksia ei järjestetä to-pe 5.-6.12.2013.
Voimistelu- ja urheiluseura Elise ry järjestää 29. Minirytmiset-tapahtuman sekä nuorten yksilöiden SM-karsinnan Kampin liikuntahallissa pyhäinpäivän viikonloppuna.
Harrasteryhmät löytävät omat tietotuksensa harrasteryhminen Ajankohtaista-palstalta. Valmennusryhmillä on omat tunnuksensa valmennusryhmien sivuille.
Esvolin pre-nuorten pallojoukkue Estellat kilpaili tänään Tampereella kolmen lajin kilpailuissa sijoittuen hienosti pronssille.
Harjoituksia ei pidetä pyhäinpäivän aattona perjantaina eikä pyhäinpäivänä, sillä kaupunki sulkee koulujen salit. Tämä koskee sekä harrasteryhmiä että valmennusryhmiä.
Esvolin toimisto on suljettu ajalla 28.-30.11. Jos sinulla on kysyttävää tuona aikana, laita meili esvoli(at)gmail.com ja seuratuoteasioissa esvoli.info(at)gmail.com. Sähköposteihin vastaamme taas 31.11. alkaen.
Harrastetunnit syyslomailevat 14.-20.10 välisen ajan. Valmennusryhmille ilmoitetaan mahdollisista tuntimuutoksiesta erikseen.
Turun Naisvoimisterlijat järjesti syksyn ensimmäiset luokkakilpailut Samppalinnan palloiluhallissa kauniin syyssään vallitessa.
Katso harrasteryhmien peruutukset syksyn 2013 aikana harrasteryhmien ajankohtaista-sivulta! Pyhäpäivinä ja niiden aattoina Espoon kaupunki sulkee kaikki salit, joten harjoituksia ei silloin ole, ei myöskään koulujen loma-aikoina.
Suomen edustajat MM-kilpailuissa ovat yksilöt Ekaterina Volkova ja Jouki Tikkanen. Heitä valmentaa Larissa Gryadunova. Naisten joukkuekilpailussa Suomi kilpailee seuraavalla maajoukkuekokoonpanolla: pallonauhaohjelmassa voimistelevat Jenni Kaita, Riikka Kangas, Sonja Kokkonen, Aino Purje ja Solja Säde. Keilakokoonpanossa ovat Kaita, Kangas, Kokkonen, Purje ja Heleri Kolkkanen. Valmentajana mukana on joukkueen vastuuvalmentaja Ahosen lisäksi Elisen balettivalmentaja Anna Airaksinen.
RSS ATOM