Ajankohtaista

Esvolin toimisto on suljettu ajalla 28.-30.11. Jos sinulla on kysyttävää tuona aikana, laita meili esvoli(at)gmail.com ja seuratuoteasioissa esvoli.info(at)gmail.com. Sähköposteihin vastaamme taas 31.11. alkaen.
Harrastetunnit syyslomailevat 14.-20.10 välisen ajan. Valmennusryhmille ilmoitetaan mahdollisista tuntimuutoksiesta erikseen.
Turun Naisvoimisterlijat järjesti syksyn ensimmäiset luokkakilpailut Samppalinnan palloiluhallissa kauniin syyssään vallitessa.
Katso harrasteryhmien peruutukset syksyn 2013 aikana harrasteryhmien ajankohtaista-sivulta! Pyhäpäivinä ja niiden aattoina Espoon kaupunki sulkee kaikki salit, joten harjoituksia ei silloin ole, ei myöskään koulujen loma-aikoina.
Suomen edustajat MM-kilpailuissa ovat yksilöt Ekaterina Volkova ja Jouki Tikkanen. Heitä valmentaa Larissa Gryadunova. Naisten joukkuekilpailussa Suomi kilpailee seuraavalla maajoukkuekokoonpanolla: pallonauhaohjelmassa voimistelevat Jenni Kaita, Riikka Kangas, Sonja Kokkonen, Aino Purje ja Solja Säde. Keilakokoonpanossa ovat Kaita, Kangas, Kokkonen, Purje ja Heleri Kolkkanen. Valmentajana mukana on joukkueen vastuuvalmentaja Ahosen lisäksi Elisen balettivalmentaja Anna Airaksinen.
Voimisteluliiton uusi lisenssikausi alkaa 1.9.2013. Muista lunastaa lisenssisi. Jos sinulla on ollut lisenssi kaudella 2012-13 olet saanut muistutuksen sähköpostiisi. Uudet lisenssi otetaan Valon nettisivujen kautta
Esvoli kasvaa ja tarvitsee riveihinsä uuden tuntivalmentajan valmennusryhmille, jotka kilpailevat rytmisen voimistelun luokkakilpailuissa.
Tarjoamme voimisteluryhmiä 4-14 -vuotiaille ja sen lisäksi Hip Hop tanssia 8-11 -vuotiaille. Akrobatian alkeita opetellaan sunnuntaisin Ruusutorpan koulussa ja poikien oma ryhmä käynnistyy samoin Ruusutorpan koulussa sunnuntaisin.
Harrastevalmennusryhmämme Spektroliitit harjoittelee syksyllä 2013 2-3 kertaa viikossa. Spektroliiteissa pääset halutessasi kilpailemaan asemilla ja harraste- ja luokkakilpailuissa. Eteneminen muihin valmennusryhmiin on mahdollista. Spektroliitteihin otetaan 1999-2003 -syntyneitä voimistelijoita.
Esvolin esivalmennus- ja valmennusryhmiin voi hakea koeharjoitusten kautta. Järjestämme kaksi kokeiluharjoitusta 2005-2008 -syntyneille tytöille elokuussa Westendinpuiston koulussa.
Voimisteluliitto järjestää Kisakalion urheiluopistossa kesäleirejä 2005-1997 -syntyneille rytmisille voimistelijoille. Myös joukkuevoimistelijat ovat tervetulleita! Ilmoita osallistumisestasi esvoli(at)gmail.com 15.5. mennessä, sen jälkeen etsimme vanhempien joukosta huoltajat seuramme ryhmille.
Esvolin kevätnäytös pidetään Tapiolan urheiluhallissa lauantaina 18.5. Näytös n. klo 17.30 alkaen. Kaikki seuran valmennus- kilpa ja harrasteryhmät esiintyvät näytöksessä.
RSS ATOM