Ajankohtaista

Harrasteryhmillä, harrastevalmennusryhmällä ja esivalmennusryhmällä ei tunteja syyslomalla. HUOM! Keskiviikon Hansakallion harrasteryhmät pidetään 17.10. sillä ryhmillä on ollut useita peruutuksia koulun puolelta. Samoin pidetään maanantain Ruusutorpan harrasteryhmä 15.10.
Seuran nettisivujen ulkoasu uudistui 1.10.2012. Saimme uuden ylätunnisteen ja värityksen sivuillemme.
Nuorten 13-18v. alkeisbaletin ryhmä aloittaa Aleksanterin teatterissa Helsingissä osoitteessa Bulevardi 23-27 lauantaina 1.9. 2012. Sisäänkäynti Aleksanterin teatterin harjoitussaleihin on Bulevardin puolelta.
Valmennusryhmien kausi 2012-13 alkaa Espoossa 6.8. Ryhmät ovat saaneet elokuun lukujärjestyksensä sähköpostitse.
Valmennus-ja kilparyhmien jäsenmaksu kaudella 2012-13 on avattu ilmoittautumisjärjestelmässämme. Ilmoittaudu mukaan luomalla jäsenmaksulaskusi ennen elokuuta. Uudet kilparyhmäläiset, ottakaa ensi yhteys esvoli(at)gmail.com.
Tähdet-ryhmä aloittaa syksyn harjoittelunsa Kisakalliossa 30.7.-2.8.2012.
Suomen Voimistelupäivät järjestetään tänä vuonna Espoossa. Esvolilaisia osallistuu voimistelupäiville luokkiin 1-5.
Kaupungin koulujen saleissa alkavat kesävuorot ja harrasteryhmien tunnit loppuvat. Jokaiselle ryhmälle on ilmoitettu koulukohtainen viimeinen tunti. Kilpa- ja valmennusryhmät ovat saaneet kesälukujärjestyksen 20.5. asti. Lukujärjestys 20.5.-16.6. lähetetään toukokuun alussa.
Suuri joukko Esvolin voimistelijoita kilpaili aurinkoisena viikonloppuna Kampin liikuntahallissa Elise ry:n rytmisen voimistelun avoimessa kilpailussa. Mukaan mahtui myös monta ensikertalaista, ensimmäisessä luokassa kokeiltiin ihan oikeaa kilpailemista ja intoa ja iloa riitti.
RSS ATOM