Ajankohtaista

Seuran nettisivujen ulkoasu uudistui 1.10.2012. Saimme uuden ylätunnisteen ja värityksen sivuillemme.
Nuorten 13-18v. alkeisbaletin ryhmä aloittaa Aleksanterin teatterissa Helsingissä osoitteessa Bulevardi 23-27 lauantaina 1.9. 2012. Sisäänkäynti Aleksanterin teatterin harjoitussaleihin on Bulevardin puolelta.
Valmennusryhmien kausi 2012-13 alkaa Espoossa 6.8. Ryhmät ovat saaneet elokuun lukujärjestyksensä sähköpostitse.
Valmennus-ja kilparyhmien jäsenmaksu kaudella 2012-13 on avattu ilmoittautumisjärjestelmässämme. Ilmoittaudu mukaan luomalla jäsenmaksulaskusi ennen elokuuta. Uudet kilparyhmäläiset, ottakaa ensi yhteys esvoli(at)gmail.com.
Tähdet-ryhmä aloittaa syksyn harjoittelunsa Kisakalliossa 30.7.-2.8.2012.
Suomen Voimistelupäivät järjestetään tänä vuonna Espoossa. Esvolilaisia osallistuu voimistelupäiville luokkiin 1-5.
Kaupungin koulujen saleissa alkavat kesävuorot ja harrasteryhmien tunnit loppuvat. Jokaiselle ryhmälle on ilmoitettu koulukohtainen viimeinen tunti. Kilpa- ja valmennusryhmät ovat saaneet kesälukujärjestyksen 20.5. asti. Lukujärjestys 20.5.-16.6. lähetetään toukokuun alussa.
Suuri joukko Esvolin voimistelijoita kilpaili aurinkoisena viikonloppuna Kampin liikuntahallissa Elise ry:n rytmisen voimistelun avoimessa kilpailussa. Mukaan mahtui myös monta ensikertalaista, ensimmäisessä luokassa kokeiltiin ihan oikeaa kilpailemista ja intoa ja iloa riitti.
Harrasteryhmillä ja valmennus- ja kilparyhmillä on pääsiäisloma 6.- 9.4. Espoossa koulujen salit ovat kiinni aina pyhäisin ja pyhäpäivien aattoina.
RSS ATOM