Ajankohtaista

Suomen edustajat MM-kilpailuissa ovat yksilöt Ekaterina Volkova ja Jouki Tikkanen. Heitä valmentaa Larissa Gryadunova. Naisten joukkuekilpailussa Suomi kilpailee seuraavalla maajoukkuekokoonpanolla: pallonauhaohjelmassa voimistelevat Jenni Kaita, Riikka Kangas, Sonja Kokkonen, Aino Purje ja Solja Säde. Keilakokoonpanossa ovat Kaita, Kangas, Kokkonen, Purje ja Heleri Kolkkanen. Valmentajana mukana on joukkueen vastuuvalmentaja Ahosen lisäksi Elisen balettivalmentaja Anna Airaksinen.
Voimisteluliiton uusi lisenssikausi alkaa 1.9.2013. Muista lunastaa lisenssisi. Jos sinulla on ollut lisenssi kaudella 2012-13 olet saanut muistutuksen sähköpostiisi. Uudet lisenssi otetaan Valon nettisivujen kautta
Esvoli kasvaa ja tarvitsee riveihinsä uuden tuntivalmentajan valmennusryhmille, jotka kilpailevat rytmisen voimistelun luokkakilpailuissa.
Tarjoamme voimisteluryhmiä 4-14 -vuotiaille ja sen lisäksi Hip Hop tanssia 8-11 -vuotiaille. Akrobatian alkeita opetellaan sunnuntaisin Ruusutorpan koulussa ja poikien oma ryhmä käynnistyy samoin Ruusutorpan koulussa sunnuntaisin.
Harrastevalmennusryhmämme Spektroliitit harjoittelee syksyllä 2013 2-3 kertaa viikossa. Spektroliiteissa pääset halutessasi kilpailemaan asemilla ja harraste- ja luokkakilpailuissa. Eteneminen muihin valmennusryhmiin on mahdollista. Spektroliitteihin otetaan 1999-2003 -syntyneitä voimistelijoita.
Esvolin esivalmennus- ja valmennusryhmiin voi hakea koeharjoitusten kautta. Järjestämme kaksi kokeiluharjoitusta 2005-2008 -syntyneille tytöille elokuussa Westendinpuiston koulussa.
Voimisteluliitto järjestää Kisakalion urheiluopistossa kesäleirejä 2005-1997 -syntyneille rytmisille voimistelijoille. Myös joukkuevoimistelijat ovat tervetulleita! Ilmoita osallistumisestasi esvoli(at)gmail.com 15.5. mennessä, sen jälkeen etsimme vanhempien joukosta huoltajat seuramme ryhmille.
Esvolin kevätnäytös pidetään Tapiolan urheiluhallissa lauantaina 18.5. Näytös n. klo 17.30 alkaen. Kaikki seuran valmennus- kilpa ja harrasteryhmät esiintyvät näytöksessä.
Turun Liikuntaseura järjestää kevään toiset luokkakilpailut Nunnavuoren palloiluhallissa.
SVS Espoo järjestää kevään ensimmäiset luokkakilpailut Tapiolan Urheiluhallissa.
Elise ry järjestämässä tahtumassa kisataan RV yksilöiden ikäkausikilpailu, nuorten joukkueiden EM-karsinta 2, naisten yksilöiden SM-karsinta, nuorten joukkueiden kv-kilpailu, jumppakoulun asemavoimistelun asema ja yksilöiden ikäkauskilpailu.
Hansakallion koulu on peruuttanut käyttövuoromme ke 24.4. koulu oman käytön takia. Tuona päivänä ei siis järjestetä valmennusryhmien eikä harrasteryhmien harjoituksia.
RSS ATOM