Ajankohtaista

Valmennus-ja kilparyhmien jäsenmaksu kaudella 2012-13 on avattu ilmoittautumisjärjestelmässämme. Ilmoittaudu mukaan luomalla jäsenmaksulaskusi ennen elokuuta. Uudet kilparyhmäläiset, ottakaa ensi yhteys esvoli(at)gmail.com.
Tähdet-ryhmä aloittaa syksyn harjoittelunsa Kisakalliossa 30.7.-2.8.2012.
Suomen Voimistelupäivät järjestetään tänä vuonna Espoossa. Esvolilaisia osallistuu voimistelupäiville luokkiin 1-5.
Kaupungin koulujen saleissa alkavat kesävuorot ja harrasteryhmien tunnit loppuvat. Jokaiselle ryhmälle on ilmoitettu koulukohtainen viimeinen tunti. Kilpa- ja valmennusryhmät ovat saaneet kesälukujärjestyksen 20.5. asti. Lukujärjestys 20.5.-16.6. lähetetään toukokuun alussa.
Suuri joukko Esvolin voimistelijoita kilpaili aurinkoisena viikonloppuna Kampin liikuntahallissa Elise ry:n rytmisen voimistelun avoimessa kilpailussa. Mukaan mahtui myös monta ensikertalaista, ensimmäisessä luokassa kokeiltiin ihan oikeaa kilpailemista ja intoa ja iloa riitti.
Harrasteryhmillä ja valmennus- ja kilparyhmillä on pääsiäisloma 6.- 9.4. Espoossa koulujen salit ovat kiinni aina pyhäisin ja pyhäpäivien aattoina.
Esvoli järjestää yhdessä VihtiGymin ja Turun Liikuntaseuran kanssa rytmisen voimistelun kilpailun Kuoppanummen koulussa Nummelassa.
Harrastetunteja ei pidetä 20.-26.2. Kilpa-ja valmennusryhmille on ilmoitettu hiihtolomaviikon poikkeusaikataulut.
Hämeenlinnan Voimisteluseura järjesti kevään toisen yksilöiden ikäkausikilpailun Iittalahallissa 24.-25.3.2012.
Kevään 2012 kilpailukalenterin ensimmäinen kilpailu, yksilöiden ikäkausikilpailu ja PM-karsinta kisattiin sunnuntaina Kampin liikuntahallissa järjestäjänään Suomalainen Voimisteluseura.
RSS ATOM