Ajankohtaista

Nuorten joukkueiden SM-kultaa voitti Elise ry:n nuorten joukkue. Esvoli onnittelee lämpimästi voittajajoukkuetta ja sen valmentajia!
Elise Järvenpää järjesti kuluneena viikonloppuna rytmisen voimistelun luokkakilpailun, luokat 2., 4., 6. ja joukkueet.
Esvolin pinkki T-paita saa seuraa elokuussa, kun valikoimiin tulee keltainen harjoitustoppi materiaalina laadukas lycra sekä musta jakku ihanan pehmeästä Supplex-kankaasta.
Esvolin talven 2010-2011 vakiovuorot alkavat la 4.9. Ilmoittaudu omalle tunnillesi pikaisesti. Ilmoittautuminen on auki elokuun loppuun asti.
Esvoli on ottanut käyttöön Svolin ilmoittautumis-ja rekisteröintijärjestelmän
Voimistelupäivien asemalla Turussa 13.6. oli kilpailualustana rytmisille täysin vieras telinevoimistelun kanveesi. Pomppaavasta matosta huolimatta Esvolin uudet tytöt Sanni, Annika, Nina, Ronja, Kristiina ja Eveliina suorittivat ykkösluokan vaaaohjelmansa hyvin ja siirtyivät kilpailemaan kakkosluokkaan. Syksyn ohjelmassa onkin uuden naru- tai vanneohjelman harjoittelu sekä kakkosluokan vapaan osien hiominen kilpailukuntoon. Onnea tytöille ja harjoitteluintoa tulevalle kaudelle!
Esvolin Tähdet: Elli, Lotta, Linnea, Anna ja Jenni osallistuivat ensi kertaa asemalle ja esittivät ensimmäisen luokan pienten vapaaohjelman.
SVS Espoon järjestämien luokkakilpailujen asemalla nähtiin hienosti suoritettuja kakkos- ja kolmosluokan vapaaohjelmia ja naruohjelmia sekä yksi ykkösluokan vapaa.
SVS Espoon hyvin järjestämissä luokkakilpailuissa Leppävaarassa voimisteli Esvolin Krista-Maria pronssille ja Sara oli hienosti kahdeksas.
Esvolin tyttöjä nähdään taas luokkakilpaiuissa, tällä kertaa SVSEspoon järjestämissä kilpailuissa Leppävaaran Urheiluhallissa 8.-9.5. Kakkosluokassa kilpailee kaksi Esvolin tyttöä ja huima määrä esiintyy asemalla sekä vapaaohjelmalla että yhdellä välineohjelmalla. Nuorimpien esikilparyhmän Tähtien tyttöjä kokeilee ensi kertaa jännisttävää asemakilpailemista ykkösluokan vapaaohjelmalla. Kaikki vanhemmat ja sukulaiset kannustamaan tyttöjä hienoihin suorituksiin!
RSS ATOM