Ajankohtaista

SVS Espoon hyvin järjestämissä luokkakilpailuissa Leppävaarassa voimisteli Esvolin Krista-Maria pronssille ja Sara oli hienosti kahdeksas.
Esvolin tyttöjä nähdään taas luokkakilpaiuissa, tällä kertaa SVSEspoon järjestämissä kilpailuissa Leppävaaran Urheiluhallissa 8.-9.5. Kakkosluokassa kilpailee kaksi Esvolin tyttöä ja huima määrä esiintyy asemalla sekä vapaaohjelmalla että yhdellä välineohjelmalla. Nuorimpien esikilparyhmän Tähtien tyttöjä kokeilee ensi kertaa jännisttävää asemakilpailemista ykkösluokan vapaaohjelmalla. Kaikki vanhemmat ja sukulaiset kannustamaan tyttöjä hienoihin suorituksiin!
Voimistelu- ja Urheiluseura Elise ry järjestää rytmisen voimistelun luokkakilpailun Kampin liikuntakeskuksessa. Esvolista mukana on kilparyhmä Timanttien tyttöjä.
Hiihtoloman poikkeusaikataulu on päivitetty tuntikohtaisesti Tapahtumat osioon. Sieltä löydät myös muut kevätkauden poikkeusajat. Esvoli on hiihtolomalla 20.-23.2.2010. 25.2. alkaen tunnit pidetään normaalisti.
Esvolin jäsenenä saat 10% alennuksen ostoksistasi voimistelutarvikeliikkeistä Gymnastica ja Piruetti. Jos et ole vielä saanut jäsenkorttiasi, pyydä omasi heti ensimmäisellä tunnillasi.
Esvolin kevään 2010 tunnit alkavat sunnuntaina 10.1.2010.
Esvolin 2. joulujuhla pidettiin Espoonlahden urheiluhallilla 5.12.2009. Juhlassa nähtiin esvolilaisten hienoja voimisteluesityksiä.
Esvolin valmentajat Tuuli Seristö ja Laura Lavikainen osallistuivat 19.-20.9. Voimisteluliiton koulutusviikonloppuun, jossa kouluttajana toimi rytmisen voimistelun nuorten olympiavalmentaja Laura Ahonen.
RSS ATOM