Ajankohtaista

Esvoli on ottanut käyttöön Svolin ilmoittautumis-ja rekisteröintijärjestelmän
Voimistelupäivien asemalla Turussa 13.6. oli kilpailualustana rytmisille täysin vieras telinevoimistelun kanveesi. Pomppaavasta matosta huolimatta Esvolin uudet tytöt Sanni, Annika, Nina, Ronja, Kristiina ja Eveliina suorittivat ykkösluokan vaaaohjelmansa hyvin ja siirtyivät kilpailemaan kakkosluokkaan. Syksyn ohjelmassa onkin uuden naru- tai vanneohjelman harjoittelu sekä kakkosluokan vapaan osien hiominen kilpailukuntoon. Onnea tytöille ja harjoitteluintoa tulevalle kaudelle!
Esvolin Tähdet: Elli, Lotta, Linnea, Anna ja Jenni osallistuivat ensi kertaa asemalle ja esittivät ensimmäisen luokan pienten vapaaohjelman.
SVS Espoon järjestämien luokkakilpailujen asemalla nähtiin hienosti suoritettuja kakkos- ja kolmosluokan vapaaohjelmia ja naruohjelmia sekä yksi ykkösluokan vapaa.
SVS Espoon hyvin järjestämissä luokkakilpailuissa Leppävaarassa voimisteli Esvolin Krista-Maria pronssille ja Sara oli hienosti kahdeksas.
Esvolin tyttöjä nähdään taas luokkakilpaiuissa, tällä kertaa SVSEspoon järjestämissä kilpailuissa Leppävaaran Urheiluhallissa 8.-9.5. Kakkosluokassa kilpailee kaksi Esvolin tyttöä ja huima määrä esiintyy asemalla sekä vapaaohjelmalla että yhdellä välineohjelmalla. Nuorimpien esikilparyhmän Tähtien tyttöjä kokeilee ensi kertaa jännisttävää asemakilpailemista ykkösluokan vapaaohjelmalla. Kaikki vanhemmat ja sukulaiset kannustamaan tyttöjä hienoihin suorituksiin!
Voimistelu- ja Urheiluseura Elise ry järjestää rytmisen voimistelun luokkakilpailun Kampin liikuntakeskuksessa. Esvolista mukana on kilparyhmä Timanttien tyttöjä.
Hiihtoloman poikkeusaikataulu on päivitetty tuntikohtaisesti Tapahtumat osioon. Sieltä löydät myös muut kevätkauden poikkeusajat. Esvoli on hiihtolomalla 20.-23.2.2010. 25.2. alkaen tunnit pidetään normaalisti.
Esvolin jäsenenä saat 10% alennuksen ostoksistasi voimistelutarvikeliikkeistä Gymnastica ja Piruetti. Jos et ole vielä saanut jäsenkorttiasi, pyydä omasi heti ensimmäisellä tunnillasi.
Esvolin kevään 2010 tunnit alkavat sunnuntaina 10.1.2010.
RSS ATOM