Ajankohtaista

Hiihtolomalla 20.-26.2.2017 emme järjestä voimistelukoulujen, harrasterytmisen ja temppu-ja akroryhmien harjoituksia.
Harrastevoimistelun kevätkausi 2017 alkaa maanantaina 9.1.2017.
Myös syksyllä 2016 ryhmissämme harrastaneet ilmoittautuvat erikseen kevään 2017 tunneille. Imoittautuminen on käynnissä.
Esvoli toivottaa kaikille rauhallista joulun aikaa. Nähdään taas kevätkaudella 2017, tervetuloa mukaan!
Suomen Voimisteluliiton rytmisen voimistelun lajiasiantuntijaryhmä on vahvistanut luokkanousut syksyn 2016 kilpailuiden perusteella.
Ilmoittautuminen kevään ryhmiin on auki, linkki etusivulta.
Kuluvalla viikolla ei tunteja enää ole ja lauantain näytös päättää syyskauden.
Tapiolan urheiluhalli, Urheilupuistontie 2, Espoo. Vapaa pääsy, mutta toivomme, että kaikki katsojat nauttivat kahvihetkestä buffetissamme.
ESVOLI järjesti joukkueiden Suomen mestaruuskilpailun Opinmäen liikuntahallissa 19.11.2016. Päivän päätteeksi täpötäysi katsomo hurrasi uusille Suomen mestareille, naisten Maajoukkueryhmä 1:lle ja Elise Nuoret nuorten joukkueelle.
Suomen Voimisteluliitto palkitsee Ekaterina "Katja" Volkovan ja Larissa Gryadunovan Rion olympiapaikan johdosta ja maajoukkueen (Riikka kangas, Sonja Kokkonen, Iina Linna, Aino Purje, Emma Rantala, Kari Rantsi) valmentajineen (Laura Ahonen, Anna Airaksinen ja Klara Kodra) 2016 EM-kilpailun historiallisesta sijoituksesta. Katja ja joukkue jakavat nimikirjoituksia palkitsemisen jälkeen.
Lunastamattomat arvat: Vaaleansininen 23, Chacott -keilat ; Lila 62, herkkukori ; ota yhteys esvoli(a)gmail.com
Espoon kaupunki sulkee salit pyhäinäivän takia ja normaaleja tunteja ei silloin ole.
RSS ATOM