Luokkakilpailut Turussa 26.-27.11.

27.11.2011

Ykkösluokan paras palkintaa.

Syksyn toiset luokkakilpailut kisattiin Turussa 26.-27.11.

Esvolin urheilijoille jo tutussa Nunnavuoren palloiluhallissa nähtiin lauantaina ensimmäinen uuden ykkösluokan vapaaohjelmakilpailu. Ohjelman koreografian ovat laatineet kilpailun järjestäneen Turun liikuntaseuran valmentajat ja siksi uuden ykkösluokan debyytti oli hienoa nähdä juuri TLS:n kilpailussa. Vielä hieniompaa oli saada luokan voitto Evolille Espooseen. Tästä  vastasi tyylikkäällä suorituksellaan Ira Päivölä. Meri Uosukainen oli hienosti jaetulla kolmossijalla. Palkittujen joukkoon ylsi myös Maisa Ahjoharju jaetulla kuudennella sijallaan.

Kaikki ykkösluokalaisemme esiintyivät reippaasti ja hyvin ensimmäisissä rytmisen voimistelun kilpailuissaan. Nuoret Hiput ihastuttivat hymyilevillä olemuksillaan, jännitystä ei kisamatolla näkynyt, vaikka se verhon takana olikin melkoinen. Luokassa kilpaili yhteensä 62 voimistelijaa.

Kolmosluokassa jännitystä oli niin ikään ilmassa, hyvät kilpailuhermot omaava Eve jännitti tällä kertaa vapaaohjelmaa niin kovasti että suoritus kärsi, mutta hyvin Eve tsemppasi ohjelman läpi. Välineet sen sijaan sujuivat ja tuloksena hieno kuudes sija. Elina onnistui suorituksissaan harmittavaa narukömmähdystä lukuun ottamatta. Tasaiasen kilpailun palkintona 17. sija. Kristina todisti taas kerran esittäjän taitonsa olevan ensiluokkaiset ja taituroi sijalle 24.  Muut kolmasluokkailaiset esiintyivät taitojensa mukaisesti, kaikki suorituivat kiitettävästi urakastaan ja todella yrittivät kaikkensa. Kolmosluokkalaisia tällä kertaa kisassa yhteensä 75.

Sunnuntain viitosluokassa kilpailivat Maria (13/20) ja Lotta (16/20) kovassa seurassa. Tytöt suorituivat tasaisen varmasti ohjelmistaan. Esittäminen oli molempien kohdalla kehittynyt huimasti, etenkin Marin kaunis hymy oli mukavaa katseltavaa.