Luokkakilpailut Turussa 7.-8.5.

2.5.2011

Esvoli juhli jälleen syntymäpäiväänsä osallistumalla rytmisen voimistelun luokkakilpailuihin. Turun Liikuntaseuran järjestämiin kilpailuihin osallistui yhteensä 15 esvolilaista voimistelijaa luokkiin 2. ja 4.

Kakkosluokassa kaikki kilpailijat olivat ensi kertaa kisassa. Opaalit olivat jo tosin  keränneet kokemusta ja menestystä harrastekilpailuista ja se näkyi kakkosluokan kisassa tyttöjen suoritusvarmuutena ja -puhtautena. Jokaisen kohdalle sattui onnistumista ja Veran tekemä kaunis naruohjelma suoritettiin tyylikkäästi ja hymyillen.

Muut kakkosluokan tytöt olivat aivan ensikertalaisia kisamatolla ja kilpailujännitys aiheutti pieniä unohduksia, mutta tytöt suoritutuivat kuitenkin kokonaisuudessaan hienosti ja kykenivät tekemään hyvän harkkasuorituksen huolimatta kisatilanteesta. Uusi "pienten" naruhjelma sopi tytöille mainiosti.

Nelosluokkaan lähti rohkeasti viisi nelosluokan ensikertalaista, kolmosluokan ohjelmia oli päivitetty ja Tuuli oli tehnyt tytöille hieman erilaisen vapaaohjelman. Vapaan osissa oli  lähes kaikilla vielä ongelmia mutta monta uutta osaa oli kuitenkin opittu ja ne olivat jo lähes hallinnassa. Välineohjelmissa sattui epäonnea, varvasvamma ei kuitenkaan häirinnyt Krista-Mariaa välineohjelmissa vaan hän teki todella hienon ja puhtaan kisan. Janette ja Iris kärsivät harmittavista epäonnistumisista, jotka molemmilla veivät yhden ohjelman pisteet alas. Molemmat Sarat saavat vielä harjoitella vapaaohjelman osia, mutta molemmilla toinen välineistä kulki jo mallikkaasti. Rohkea valinta, uusi nopean aikataulun pallo-ohjelma, toi tällä kertaa epäonnistumisen, mutta harjoittelemalla sekin saadaan kulkemaan ensi syksyn kisoja varten. Nyt harjoitteluun ei vain ollut riittävästi aikaa.

Valtavat kiitokset  Esvolin tuomarille Lauralle ja valmentajalle Tuulille kovasta viikonloppu-urakasta.

Kiitokset myös maratonkisan järjestäneelle Turun Liikuntaseuralle.

Esvolin neljäs toimintavuosi alkaa auringon paistaessa eteläisessä Espoossa ja tahdomme auringonpaisteen näkyvän toiminnassamme myös tulevana talvikautena!

Viikonlopun tulokset tästä