Voimistelu- ja tanssiryhmät

Ilmoittautuminen

Esvolin harrasteryhmiin ilmoittaudutaan 

ilmoittautumisjärjestelmässä (Hoika)

Voit kokeilla tuntia kerran ja päättää sen jälkeen osallistumisestasi. Kokeilu edellyttää rekisteröitymistä ja  ilmoittautumista ilmoittautumisjärjestelmässä. Jos et kokeilun jälkeen halua jatkaa tunnilla, laita viesti esvoli(a)gmail.com ja laskusi mitätöidään. Muistathan, että seuran vakuutus ei kata kokeilukertaa, vaan kokeilu tapahtuu vanhempien vastuulla.

Jos sinulla on kysymyksiä ota yhteys esvoli(at)gmail.com

Esvolin tunneilla käyvät harrastajat ovat seuran jäseniä ja heidät on  vakuutettu Voimisteluliiton jumppaturvavakuutuksella.

Jos haluat ilmoittautua kahteen ryhmään, tee ilmoittautuminen ensin toiseen ryhmään ja sen jälkeen laita viesti esvoli(a)gmail.com ja hoidamme toisen ryhmän ilmoittautumisen puolestasi. Näin saat alennuksen toisen tunnin ilmoittautumisesta.

Liikuntapaikkojen tarkemmat yhteystiedot löydät yhteystietosivulta.

Rytminen voimistelu on taitolaji, jossa yhdistyvät voimistelun vartalotekniikka, liikkuvuus sekä välineiden käsittelytaito. Laji on ollut olympialaji vuodesta 1984 lähtien. Lajisuoritus muodostuu musiikin mukaan tehdystä liikesarajasta, jossa käytetään välineenä narua, vannetta, palloa, keiloja tai nauhaa. Rytmisessä voimistelussa kilpaillaan sekä yksilöinä että joukkueissa. Rytmisen voimistelun joukkueessa on viisi jäsentä ja ohjelmassa on käytössä vähintään yksi rytmisen voimistelun väline. Tämä rytmisen joukkuekilpaileminen ei kuitenkaan ole joukkuevoimistelua. Kyseessä on kaksi eri urheilulajia.