Valmennusryhmät

Harjoittelu valmennusryhmissä
 

Valmennusryhmissä harjoitellaan tavoitteellisesti iloa unohtamatta ja keskitytään rytmiseen voimisteluun. Kauniin lajin monipuolisuus mahdollistaa kilpailemisen niin yksilönä, duoissa ja trioissa kuin joukkueinakin alkeistasolta aina kansainvälisiin kilpailuihin asti.

Valmennusryhmiin siirryttään esivalmennusryhmistä ja voimistelukouluista. Mukaan otetaan myös vahvan joukkuevoimistelutaustan omaavia urheilijoita. Kriteereinä ovat innokkuus, harjoittelumotivaatio ja -moraali sekä lajiin sopivat fyysiset ja henkiset ominaisuudet. Valmennusryhmissä edellytetään omatoimisuutta sekä voimistelijan ja perheen sitoutumista harjoitteluun.

Jokaisessa ikäluokassa on sekä tavoitteellisen harjoittelun- että kevyemmän harjoittelun ryhmiä. Kevyemmän harjoittelun ryhmissä on mahdollista voimistella harrastusmielessä tai harrastaa toista lajia samaan aikaan.

Valmennusryhmissä harjoitellaan ja kilpaillaan sekä yksilöinä, duoina/trioina että joukkueina. Ryhmät kilpailevat ja esiintyvät Stara-tapahtumissa, luokkakilpailuissa, ikäkausikilpailuissa, SM-kilpailuissa sekä kansainvälisissä kilpailuissa. Ryhmien leiritys tapahtuu Kisakallion urheiluopistolla ja kansainvälisillä leireillä.

 

Valmentajat


ESVOLIn valmennusryhmien valmennus perustuu valmennustiimeihin. Tiimin keskushahmona toimii jokaisen ryhmän vastuuvalmentaja. ESVOLIssa lapsilähtöisyys, voimistelun ilo ja myönteinen ilmapriiri ovat olleet alusta lähtien toiminnan kulmakiviä. Meillä yhteistyö, joustavuus ja myönteisyys ovat välineitä menestykseen ja siksi arvoihimme sopivat valmentajat viihtyvätkin meillä pitkään. 

Seuran päävalmentajana toimii Ege Soidla

valmentajat ja ohjaajat

 

Hakeminen

Valmennusryhmiin liitytään ryhmäkokeilun kautta. Ota yhteys esvoli(a)gmail.com ja ehdotamme sopivaa ryhmää kokeilua varten. Ryhmiin otetaan uusia jäseniä joustavasti läpi kauden.

Valmennus- ja kilparyhmien toimintaa koordinoi Hanna Sere. Kyselyt toiminnasta ja paikoista ryhmissä osoitteeseen esvoli(at)gmail.com tai yhteydeottolomakkeella.

Esivalmennus

Esivalmennusryhmissä voi harjoitella 1-3 kertaa viikossa. Ryhmiin voi ilmoittautua ilman ryhmäkokeilua jäsenrekisterissä (Hoika)  Esivalmennuksen tavoitteena on edetä valmennusryhmiin tulevaisuudessa.

Valmennusryhmäkokonaisuudet

 • Esivalmennus 2012-2015

 • Pikku-Hiput 2013-14

 • Puput 2012-14

 • Nuput 2011-2012

 • Murut 2008-2011 (uusia voimistelijoita s.2009-2011 otetaan mukaan, harjoittelu 2-3 x/vko)

 • English-Russian multilingual group s.2010 ja vanhemmat (new students can apply)

 • Minit 2008-2010

 • Lapset 2010-2011

 • Pre-nuoret 2007-2009

 • Spektroliitit 2004-2007

 • Yläkouluikäluokka 2004-2006

 • Naiset 2001-2003

 • Kilpaileva showtanssin pienryhmä ESVOLI Dancers 2002-2005
   

Valmennusryhmissä harjoitteleminen edellyttää seuran jäsenmaksun ja harjoitusmaksun maksamista. Lisäksi voimistelijalla tulee olla koko kauden ajan voimassa oleva Voimisteluliiton kilpailulisenssi. Suosittelemme vakuutuksellisen lisenssin ottamista.

Hakeminen valmennusryhmiin

Valmennusryhmiin otetaan uusia voimistelijoita joustavasti kauden ajan koevoimistelun kautta. Koevoimistelu toteutetaan jaksona perustietojen mukaan sopivaksi arvioidussa ryhmässä. Lopullinen ryhmä päätetään kokeilujakson jälkeen. Jos olet kiinnostunut valmennusryhmistämme, ota yhteyttä esvoli(a)gmail.com.