Valmennusryhmät

Harjoittelu valmennusryhmissä

Valmennusryhmiin siirryttään esivalmennusryhmistä ja voimistelukouluista. Valmennusryhmiin otetaan myös vahvan joukkuevoimistelutaustan omaavia urheilijoita. Valmennusryhmiin siirtymisen kriteereitä ovat innokkuus, harjoittelumotivaatio ja -moraali sekä lajiin sopivat fyysiset ja henkiset ominaisuudet. Valmennusryhmissä edellytetään omatoimisuutta sekä voimistelijan ja perheen sitoutumista harjoitteluun.

Jokaisessa ikäluokassa on sekä tavoitteellisen harjoittelun- että kevyemmän harjoittelun ryhmiä. Kevyemmän harjoittelun ryhmissä on mahdollista voimistella harrastusmielessä tai harrastaa toista lajia samaan aikaan.

Hakeminen valmennusryhmään

Valmennusryhmiin liitytään ryhmäkokeilun kautta. Ota yhteys esvoli(a)gmail.com ja ehdotamme sopivaa ryhmää kokeilua varten. Ryhmiin otetaan uusia jäseniä joustavasti läpi kauden.

Esvolin valmennusryhmät  kevät 2018

Valmennus- ja kilparyhmien toimintaa koordinoi Hanna Sere. Kyselyt toiminnasta ja paikoista ryhmissä osoitteeseen esvoli(at)gmail.com.

Esivalmennus

Esivalmennusryhmissä voi harjoitella 1-3 kertaa viikossa. Puput on esivalmennusryhmien ja valmennusryhmien välillä oleva tavoitteellisen harjoittelun ryhmä.

Valmennusryhmät

Valmennusryhmissä harjoitellaan ja kilpaillaan sekä yksilöinä, duoina / trioina ja  joukkueina.
Ryhmät kilpailevat ja esiintyvät Stara-tapahtumissa, luokkakilpailuissa, ikäkausikilpailuissa, SM-kilpailuissa sekä kansainvälisissä kilpailuissa. Ryhmien leiritys tapahtuu Kisakallion urheiluopistolla ja Bulgariassa.

Valmennusryhmäkokonaisuudet

 • Esivalmennus 2014-2011 (useita ryhmiä)

 • Nuppuikäluokka 2011-2012 (kaksi valmennusryhmää)

 • Mini-ikäluokka 2008-2010 (useita valmennusryhmiä)

 • Murut 2008-2010

 • Opaalit 2005-2007

 • Hiput 2004-2006

 • Spektroliitit 2003-2006

 • Pre-nuoret 2006-2008

 • Nuoret ja Naiset 2005 ja vanhemmat
   

Valmennusryhmissä harjoitteleminen edellyttää seuran jäsenmaksun ja harjoitusmaksun maksamista. Lisäksi voimistelijalla tulee olla koko kauden ajan voimassa oleva Voimisteluliiton kilpailulisenssi. Suosittelemme vakuutuksellisen lisenssin ottamista.

Ilmoittautuminen valmennus- ja kilparyhmiin

Hakeminen valmennus- ja kilparyhmiin:  Valmennus- ja kilparyhmiin otetaan uusia voimistelijoita joustavasti koko kauden ajan koevoimistelun kautta. Koevoimistelu toteutetaan jaksona perustietojen mukaan sopivaksi arvioidussa ryhmässä. Lopullinen ryhmä päätetään kokeilujakson jälkeen. Jos olet kiinnostunut harjoittelusta Esvolin valmennus- ja kilparyhmissä, ota yhteyttä esvoli (at) gmail.com.