Ajankohtaista

Harrastevalmennusryhmämme Spektroliitit harjoittelee syksyllä 2013 2-3 kertaa viikossa. Spektroliiteissa pääset halutessasi kilpailemaan asemilla ja harraste- ja luokkakilpailuissa. Eteneminen muihin valmennusryhmiin on mahdollista. Spektroliitteihin otetaan 1999-2003 -syntyneitä voimistelijoita.
Esvolin esivalmennus- ja valmennusryhmiin voi hakea koeharjoitusten kautta. Järjestämme kaksi kokeiluharjoitusta 2005-2008 -syntyneille tytöille elokuussa Westendinpuiston koulussa.
Voimisteluliitto järjestää Kisakalion urheiluopistossa kesäleirejä 2005-1997 -syntyneille rytmisille voimistelijoille. Myös joukkuevoimistelijat ovat tervetulleita! Ilmoita osallistumisestasi esvoli(at)gmail.com 15.5. mennessä, sen jälkeen etsimme vanhempien joukosta huoltajat seuramme ryhmille.
Esvolin kevätnäytös pidetään Tapiolan urheiluhallissa lauantaina 18.5. Näytös n. klo 17.30 alkaen. Kaikki seuran valmennus- kilpa ja harrasteryhmät esiintyvät näytöksessä.
Turun Liikuntaseura järjestää kevään toiset luokkakilpailut Nunnavuoren palloiluhallissa.
SVS Espoo järjestää kevään ensimmäiset luokkakilpailut Tapiolan Urheiluhallissa.
Elise ry järjestämässä tahtumassa kisataan RV yksilöiden ikäkausikilpailu, nuorten joukkueiden EM-karsinta 2, naisten yksilöiden SM-karsinta, nuorten joukkueiden kv-kilpailu, jumppakoulun asemavoimistelun asema ja yksilöiden ikäkauskilpailu.
Hansakallion koulu on peruuttanut käyttövuoromme ke 24.4. koulu oman käytön takia. Tuona päivänä ei siis järjestetä valmennusryhmien eikä harrasteryhmien harjoituksia.
Koulut sulkevat ovensa pääsiäisenä, tunteja ei ole to 28.3.-ma 1.4. välisenä aikana. Tämä koskee kaikkia ryhmiä.
Hansakallion koulu on peruuttanut käyttövuoromme 20.3. joten silloin ei järjestetä harjoituksia Hansakallion ryhmille.
Koulu on peruuttanut vuoromme 13.2., ilmoitus tästä on lähtenyt kaikille ryhmille ilmoittautumisjärjestelmän kautta.
Hiihtoloma (11.2.2013)
Esvolin harrasteryhmät hiihtolomailevat 18.-24.2.2013
RSS ATOM