Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu  /register here

 

Ilmainen tutustumiskerta

Voit kokeilla Esvolin tunteja  kerran ilmaiseksi ja katsoa sopiiko tunti juuri sinulle. Ilmoittaudu tunnille ilmoittautumisjärjestelmässä ja tule kokeilemaan liikuntaa mukavassa seurassa! Mikäli et halua jatkaa tunneillamme,  palautamme maksamasi maksun täysimääräisenä.

 

Tervetuloa mukaan!

 

Kokeilu on uusille oppilaille aina maksuton!

Jos kokeilun jälkeen ei halua jatkaa ryhmässä, riittää sähköpsti osoitteeseen esvoli(a)gmail.com ja ilmoittautuminen voidaan peruuttaa.

Uudet oppilaat

Rekisteröityminen suoritetaan ensin. Perheen aikuinen rekisteröidään käyttäjäksi ja jumppari alikäyttäjäksi. Saaduilla tunnuksilla voi ilmoittautua voimistelukouluihin ja  harrasteryhmiin.

Valmennus- ja kilparyhmät

Valmennus- ja kilparyhmiin osallistuvat rekisteröityvät ensin ja ilmoittautuvat ryhmään "Valmennus- ja kilparyhmäläisen jäsenmaksu". Kausimaksulasku lähetetään ilmoitettuun sähköpostiosoitteeseen.

Muista säilyttää kirjautumistunnuksesi ilmoittautumisjärjestelmäämme!

Maksumuistutuslisä ja paperilaskulisä

Maksumuistutuksista peritään 5 euron suuruinen laskutuslisä.

Seuran laskut lähtevät jäsenrekisteristä sähköpostilla siihen osoitteeseen, mikä ilmoittautumisen yhteydessä on ilmoitettu jäsenrekisteriin. Mikäli lasku halutaan toimitettavaksi postitse, siitä peritään 5 euron suuruinen paperilaskulisä.

Harrasteryhmät

Uudet harrastajat

Jäsenmaksu sisältää Voimisteluliiton jumppaturvan.

Tapaturman sattuessa ota yhteys esvoli(a)gmail.com ja lue vakuutusesitteen ohjeet!

Tunneille osallistuminen edellyttää alle 18-vuotiailta yhdistyksen jäsenyyttä. Kauden 2017 - 2018 alle 18-vuotiaan jäsenmaksu on 25,00 euroa. Aikuisen kannatusjäsenmaksun suuruus on 50,00 euroa. Mikäli haluat maksaa kannatusjäsenmaksun, laita meille sähköposti. Jäsenmaksu lisätään kauden ensimmäisen liikuntatunnin laskuun. Jäsenmaksu kattaa kyseisen voimistelukauden 1.7.-30.6.

Ilmoittautuessasi sinulle tulee lasku tunnista. Harrasteryhmissä voi kuitenkin kokeilla 1-2 kertaa sitoumuksetta. Laita viestiä esvoli(a)gmail.com, jos olet epävarma tunnista kokeilun jälkeen. Etsimme teille toisen vaihtoehdon. Mikäli sopivaa ryhmää ei löydy, niin laskua ei tarvitse maksaa.

Kaksi tai kolme  kertaa viikossa?

Kaksi kertaa viikossa harrastamalla lapsi oppii huomattavasti nopeammin taitoja kuin yhdessä viikkokerrassa. Mikäli haluat ilmoittautua kahdelle viikkotunnille, teen ensin ilmoittautuminen toiseen ryhmään itse ja ota sen jälkeen yhteys esvoli(a)gmail.com. Näin saat alennuksen toisesta viikkokerrasta.

Valmennusryhmät

Uudet harrastajat

Mikäli olet kiinnostunut valmennus- tai kilparyhmistämme, ota yhteyttä osoitteeseen esvoli (a ) gmail.com

Tunneille osallistuminen edellyttää yhdistyksen jäsenyyttä. Kauden 2017 - 2018 jäsenmaksu 25,00 euroa. Jäsenmaksu maksetaan kauden alussa, ennen harjoitusten alkamista (1.8.). Jäsenmaksulasku luodaa itse omatoimisesti seuran ilmoittautumisjärjestelmässä. Jäsenmaksu kattaa kyseisen vuoden voimistelukauden 1.7.-30.6.

Valmennusryhmissä harjoittelevat urheilijat tarvitsevat Voimisteluliiton Staralisenssin tai kilpailulisenssin (Kilpa-A, rytminen voimistelu). Valmennusryhmäläisiä ei ole vakuutettu seuran puolesta.

Jatkavat valmennus- ja kilparyhmäläiset

Valmennusryhmäläiset ilmoittautuvat ryhmään valmennus- ja kilparyhmäläisen jäsenmaksu 2017-18. Jäsenmaksun tulee olla maksettuna ennen harjoitusten alkamista elokuussa.