Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu  /register here

 

Ilmainen tutustumiskerta

Voit kokeilla Esvolin tunteja  kerran ilmaiseksi ja katsoa sopiiko tunti juuri sinulle. Ilmoittaudu tunnille ilmoittautumisjärjestelmässä ja tule kokeilemaan liikuntaa mukavassa seurassa! Mikäli et halua jatkaa tunneillamme,  palautamme maksamasi maksun täysimääräisenä.

 

Jäsenmaksu takaa vakuutuksen harrasteryhmissä

Jäsenmaksu sisältää Voimisteluliiton jumppaturvan.

Tapaturman sattuessa ota yhteys esvoli(a)gmail.com ja lue vakuutusesitteen ohjeet!

Tunneille osallistuminen edellyttää alle 18-vuotiailta yhdistyksen jäsenyyttä. Kauden 2017 - 2018 alle 18-vuotiaan jäsenmaksu on 25,00 euroa. Yli 18v. kannatusjäsenmaksun suuruus on 50,00 euroa (mikäli haluat maksaa kannatusjäsenmaksun, laita meille sähköposti).

Jäsenmaksu lisätään automaattisesti kauden ensimmäiseen laskuun. Jäsenmaksu kattaa kyseisen voimistelukauden 1.7.-30.6.

 

 

Tervetuloa mukaan!

 

Ilmoittautuminen kevään 2018 ryhmiin aukeaa 1.12.2017.

Pyrimme pitämään syksyn ryhmät entisellään - samat tytöt samassa ryhmässä. Siksi siirrämme kaikki automaattisesti kevätkaudelle samaan ryhmään. Jos et halua jatkaa tai jos sinulla on toiveissa vaihtaa ryhmää laita meille viesti ennen 27.12.2017.

Kokeilu on uusille oppilaille aina maksuton!

Jos kokeilun jälkeen ei halua jatkaa ryhmässä, riittää sähköpsti osoitteeseen esvoli(a)gmail.com ja ilmoittautuminen voidaan peruuttaa.

Uudet oppilaat

Rekisteröityminen suoritetaan ensin. Perheen aikuinen rekisteröidään käyttäjäksi ja jumppari alikäyttäjäksi. Saaduilla tunnuksilla voi ilmoittautua voimistelukouluihin ja  harrasteryhmiin.

Ilmoittauessasi saat vahvistuksen ja laskun meiliisi. Nämä lähtevät ilmoittautumisjärjestelmästä uudelleenohjattuina. Jotkut sähköpostipalvelimet (esim. työpaikan) saattavat siirtää nämä viestit roskapostiin. Tarkista myös roskakorisi, jos et saanut vahvistusta ja laskua. Käytä sellaista sähköpostiosoitetta, jota luet säännöllisesti, sähköpostia voidaan lähetää myös viikonloppuisin.

Muista säilyttää kirjautumistunnuksesi ilmoittautumisjärjestelmäämme!

Harrasteryhmät

Ilmoittautuessasi sinulle tulee lasku tunnista. Harrasteryhmissä voi kokeilla 1-2 kertaa sitoumuksetta. Laita viesti esvoli(a)gmail.com, jos olet epävarma kokeilun jälkeen. Etsimme toisen vaihtoehdon. Mikäli sopivaa ryhmää ei löydy, niin laskua ei tarvitse maksaa.

Kaksi tai kolme kertaa viikossa?

Useamman kerran viikossa harrastamalla oppii nopeammin.  Ilmoittaudu ensin yhteen ryhmään ja ota sen jälkeen yhteys esvoli(a)gmail.com. Näin saat alennuksen toisesta/kolmannesta viikkokerrasta.

Valmennusryhmät

Uudet harrastajat

Mikäli olet kiinnostunut valmennusryhmistämme, ota yhteyttä osoitteeseen esvoli(a)gmail.com

Jatkavat valmennusryhmäläiset

Valmennusryhmäläiset ilmoittautuvat ryhmään valmennusryhmäläisen jäsenmaksu 2017-18. Jäsenmaksun tulee olla maksettuna ennen harjoitusten alkamista elokuussa.

Valmennusryhmissä harjoittelevat urheilijat tarvitsevat voimassa olevan Voimisteluliiton  kilpailu- tai staralisenssin. Valmennusryhmäläisiä ei ole vakuutettu seuran puolesta.