Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu  / enroll here

Tarkista ryhmien paikkatilanne rekisteröitymättä täältä

Ilmainen tutustumiskerta

Voit kokeilla Esvolin tunteja  kerran ilmaiseksi ja katsoa sopiiko tunti juuri sinulle. Ilmoittaudu tunnille ilmoittautumisjärjestelmässä ja tule kokeilemaan liikuntaa mukavassa seurassa! Mikäli et halua jatkaa tunneillamme,  palautamme maksamasi maksun täysimääräisenä.

 

Jäsenmaksu takaa vakuutuksen harrasteryhmissä

Jäsenmaksu sisältää Voimisteluliiton jumppaturvan.

Tapaturman sattuessa ota yhteys esvoli(a)gmail.com ja lue vakuutusesitteen ohjeet!

Tunneille osallistuminen edellyttää alle 18-vuotiailta yhdistyksen jäsenyyttä. Kauden 2018 - 2019 alle 18-vuotiaan jäsenmaksu on 25,00 euroa. Yli 18v. kannatusjäsenmaksun suuruus on 50,00 euroa (mikäli haluat maksaa kannatusjäsenmaksun, laita meille sähköposti).

Jäsenmaksu lisätään automaattisesti kauden ensimmäiseen laskuun. Jäsenmaksu kattaa kyseisen voimistelukauden 1.7.-30.6.

 

 

Tervetuloa mukaan!

Kokeilu on uusille oppilaille aina maksuton!

Rekisteröityminen ja ilmoittautuminen täytyy tehdä ennen tunnille tuloa. Muistahtan täyttää myös puhelinnumerosi. Näin saamme sinuun yhteyden jos lapsi tarvitsee sinua tunnin aikana. Laskun eräpäivä on kokeilun jälkeen.

Jos kokeilun jälkeen ei halua jatkaa ryhmässä, riittää sähköpsti osoitteeseen esvoli(a)gmail.com ja ilmoittautuminen voidaan peruuttaa.

Uudet oppilaat

Rekisteröityminen suoritetaan ensin. Perheen aikuinen rekisteröidään käyttäjäksi ja jumppari alikäyttäjäksi. Saaduilla lapsen/nuoren tunnuksilla voi ilmoittautua voimistelukouluihin ja  harrasteryhmiin.

Kun ilmoittaudut saat vahvistuksen ja laskun meiliisi. Nämä lähtevät ilmoittautumisjärjestelmästä (info@hoika,.net). Jotkut sähköpostipalvelimet (esim. työpaikan) saattavat siirtää nämä viestit roskapostiin. Tarkista myös roskakorisi, jos et saanut vahvistusta ja laskua. Käytä sellaista sähköpostiosoitetta, jota luet säännöllisesti, sähköpostia voidaan lähetää myös viikonloppuisin.

Muista säilyttää kirjautumistunnuksesi ilmoittautumisjärjestelmäämme!

Harrasteryhmät

Kun ilmoittaudut sinulle tulee lasku tunnista. Harrasteryhmissä voi kokeilla 1-2 kertaa sitoumuksetta. Laita viesti esvoli(a)gmail.com, jos olet epävarma kokeilun jälkeen. Etsimme toisen vaihtoehdon. Mikäli sopivaa ryhmää ei löydy, niin laskua ei tarvitse maksaa.

Kaksi tai kolme kertaa viikossa?

Useamman kerran viikossa harrastamalla oppii nopeammin. Uudesta ilmoittautumisesta saat aina 10% alennuksen.

Valmennusryhmät

Mikäli olet kiinnostunut valmennusryhmistämme, ota yhteyttä osoitteeseen esvoli(a)gmail.com