Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu täällä enroll here (Hoika)

Tarkista ryhmien paikkatilanne rekisteröitymättä, check places in groups here
 

Voimistelukoulu/rytminen  -3-6 -vuotiaille
Rytminen voimistelu           -7-12 -vuotiaille
Harrasterytminen                -13v ja vanhemmat
Showtanssi                          -7-10 -vuotiaat Westend perjantai

Ilmainen tutustumiskerta

Voit kokeilla tunteja  kerran ilmaiseksi ja katsoa sopiiko tunti juuri sinulle. Ilmoittaudu tunnille ilmoittautumisjärjestelmässä ja tule kokeilemaan liikuntaa mukavassa seurassa! 

 

Jäsenmaksu takaa vakuutuksen harrasteryhmissä

Jäsenmaksu sisältää Voimisteluliiton jumppaturvan.

Tapaturman sattuessa ota yhteys esvoli(a)gmail.com ja lue vakuutusesitteen ohjeet!

Tunneille osallistuminen edellyttää yhdistyksen jäsenyyttä. Kauden 2022 - 2023 alle 18-vuotiaan jäsenmaksu on 30,00 euroa. Yli 18v. jäsenmaksun suuruus on 60,00 euroa.

Jäsenmaksu lisätään automaattisesti kauden ensimmäiseen laskuun. Jäsenmaksu kattaa kyseisen voimistelukauden 1.7.-30.6.

 

 

Haluatko kokeilla?

 

Kokeilu (1 kerta) on uusille jäsenille maksuton.  Rekisteröityminen ja ilmoittautuminen täytyy kuitenkin muistaa tehdä ennen kokeiluun tuloa. Järjestelmä lähettää laskun ilmoittautumisen yhteydessä annettuun sähköpostiin. Laskun eräpäivä on kokeilun jälkeen. 

Tervetuloa mukaan rytmisen voimistelun kiehtovaan maailmaan!

Uudet oppilaat

Rekisteröi aikuinen käyttäjäksi ja jumppari alikäyttäjäksi. Ilmoittautuminen tehdään lapsen/nuoren tunnuksilla. Muista täyttää puhelinnumerosi. Näin saamme sinuun tarvittaessa yhteyden tunnin aikana.

Ilmoittautuessa saat laskun sähköpostiisi (espoonvoimliikuntayhdistysesvol@hoika.net2) . Jos laskua ei tule, tarkista roskapostikansio ja gmailin "tarjoukset" -kansio. Käytä sellaista sähköpostiosoitetta, jota luet säännöllisesti.

Harrasteryhmät

Harrasteryhmissä voi kokeilla 1-2 kertaa. Laita meille viesti, jos olet epävarma kokeilun jälkeen. Etsimme toisen vaihtoehdon. Mikäli sopivaa ryhmää ei löydy, ei laskua tarvitse maksaa.

Kaksi tai kolme kertaa viikossa?

Useamman kerran viikossa harrastamalla oppii nopeammin.

Valmennusryhmät

Valmennusryhmiin voivat hakea 1-2 vuotta harrasteryhmissä voimisteleet 2017 syntyneet  ja vanhemmat tytöt. Mikäli olet kiinnostunut valmennusryhmistämme, ota yhteyttä osoitteeseen esvoli(a)gmail.com tai lomakkeella.

TERVETULOA MUKAAN!