Ilmoittautuminen

Hoika - ilmoittaudu täällä - enroll here

Tarkista ryhmien paikkatilanne rekisteröitymättä, check places in groups here
 

Rytminen voimistelu           -4-9 -vuotiaille
Harrasterytminen                -10 v ja vanhemmat

Maksuton tutustumiskerta

Tunteja voi kokeilla kerran maksutta ja katsoa sopiiko tunti lapselle/nuorelle. Ilmoita jumppari ryhmään normaalisti, jonka jälkeen tervetuloa kokeiluun. Laskun eräpäivä on kokeilun jälkeen. Kokeilu jälkeen ilmoittautumisen voi peruuttaa maksutta laittamalla viestiä ennen kolmatta harrastuskertaa osoitteeseen esvoli(a)gmail.com. 

 

Jäsenmaksu takaa vakuutuksen harrasteryhmissä

Jäsenmaksu sisältää Voimisteluliiton jumppaturvan.

jumppaturvan tuoteseloste

Tapaturman sattuessa ota yhteys esvoli(a)gmail.com ja lue vakuutusesitteen ohjeet!

Tunneille osallistuminen edellyttää yhdistyksen jäsenyyttä. Kauden 2023 - 2024 alle 18-vuotiaan jäsenmaksu on 30,00 euroa. Yli 18v. jäsenmaksun suuruus on 60,00 euroa.

Jäsenmaksu lisätään automaattisesti kauden ensimmäiseen laskuun. Jäsenmaksu kattaa kyseisen voimistelukauden 1.7.-30.6.

 

 

Rytmisen voimistelun kevätkausi starttaa 8.1.2024
 

ESVOLI tarjoaa rytmisen voimistelun harrastetunteja 4-15-vuotiaille eri toimipaikoissa Espoon alueella. Tule mukaan kokeilemaan, meillä toiminta on lapsilähtöistä oppimista hyvässä seurassa.

kevään 2024 ryhmät

Ilmoittautuminen aukeaa Hoikassa marraskuun lopussa.

 

Haluatko kokeilla?

 

Kokeilu (1 kerta) on uusille jäsenille maksuton.  Rekisteröityminen ja ilmoittautuminen täytyy kuitenkin muistaa tehdä ennen kokeiluun tuloa. Järjestelmä lähettää laskun ilmoittautumisen yhteydessä annettuun sähköpostiin. Laskun eräpäivä on kokeilun jälkeen. Ilmoittautuminen voi peruuttaa kokeilun jälkeen lähettämällä meille sähköpostia.

Tervetuloa mukaan rytmisen voimistelun kiehtovaan maailmaan!

Uudet oppilaat

Rekisteröi aikuinen käyttäjäksi ja jumppari alikäyttäjäksi. Ilmoittautuminen tehdään lapsen/nuoren tunnuksilla. Muista täyttää puhelinnumerosi. Näin saamme sinuun tarvittaessa yhteyden tunnin aikana.

Ilmoittautuessa saat laskun sähköpostiisi (espoonvoimliikuntayhdistysesvol@hoika.net2) . Jos laskua ei tule, tarkista roskapostikansio ja gmailin "tarjoukset" -kansio. Käytä sellaista sähköpostiosoitetta, jota luet säännöllisesti.

Harrasteryhmät

Harrasteryhmissä voi kokeilla 1-2 kertaa. Laita meille viesti, jos olet epävarma kokeilun jälkeen. Etsimme toisen vaihtoehdon. Mikäli sopivaa ryhmää ei löydy, ei laskua tarvitse maksaa.

Kaksi tai kolme kertaa viikossa?

Useamman kerran viikossa harrastamalla oppii nopeammin.

Valmennusryhmät

Valmennusryhmiin voivat hakea 1-2 vuotta harrasteryhmissä voimisteleet 2018 syntyneet  ja vanhemmat tytöt. Mikäli olet kiinnostunut valmennusryhmistämme, ota yhteyttä osoitteeseen esvoli(a)gmail.com tai lomakkeella.

TERVETULOA MUKAAN!