Maksut ja ehdot

Harrasteryhmien kausimaksut täältä

 

Yleistä laskutuksesta

Paperilaskulisä ja maksumuistutuslisä

Seuran laskut lähtevät jäsenrekisteristä sähköpostilla siihen osoitteeseen, mikä ilmoittautumisen yhteydessä on ilmoitettu jäsenrekisteriin. Mikäli lasku halutaan toimitettavaksi postitse, siitä peritään 5 euron suuruinen paperilaskulisä.

Maksumuistutuksesta peritään 5 euron suuruinen laskutuslisä.

Harrasteryhmät

Harrasteryhmien kausia on kaksi: syyskausi ja kevätkausi. Hallitus päättää kausittain harrasteryhmien kausimaksun suuruuden. 45 min., 60min., 70 min. tunneille on omat maksunsa. Kausimaksu maksetaan ilmoittautuessa luodulla laskulla. Lasku lähetetään voimistelijalle ilmoittautumisjärjestelmässä merkittyyn sähköpostiosoitteeseen. Ilmoittautuja on vastuussa siitä, että sähköpostiosoite on toimiva ja siihen saapuvaa seuran postia luetaan säännöllisesti.

Harjoitusmaksujen suuruudesta hallitus päättää vuosittain ja ne ilmoitetaan harrasteryhmien nettisivulla.

Myös seuran tiedotteet lähetetään ilmoittautuessa annettuun sähköpstiosoitteeseen. Tunneilla ei jaeta informaatiolappuja.

Seura joutuu joskus peruuttamaan tunteja siitä syystä, että kyseessä olevan koulun sali ei ole käytössä. Kouluilla on oikeus ottaa seuroille myönnettyjä vuoroja omaan käyttöönsä. Näistä peruutuksista ilmoitetaan heti tiedon tultua Harrasteryhmien infosivulla. Tuntiperuutukset  voi korvata toisella saman ikäisten tunnilla. Ennen korvauskertaa on hyvä laittaa viesti esvoli(a)gmail.com ja kertoa olevansa menossa korvaamaan.

Lopettaminen harrasteryhmässä

Tunteja voi kokeilla kerran maksutta. Ryhmästä lopettamisesta on ilmoitettava sähköpostilla seuran sähköpostiosoitteeseen esvoli(at)gmail.com välittömästi, kuitenkin viimeistään ennen kolmannen harjoitustunnin ajankohtaa.  Mikäli ilmoitus on tehty ajoissa, seura palauttaa maksetun harrastemaksun ja jäsenmaksun.

Sairastuminen

Lyhytaikaisten sairastumisten poissaoloja ei hyvitetä. Harrasteryhmissä on mahdollista korvata sairaspoissaoloja toisilla saman ikäryhmän tunneilla. Korvaamisesta sovitaan etukäteen lähettämällä pyyntö seuran sähköpostiosoitteeseen. Urheiluvammojen hoidossa toivotaan hoitavan lääkärin olevan liikuntalääketieteen erikoislääkäri.

Valmennus- ja kilparyhmät

Hallitus päättää kausittain valmennus- ja kilparyhmien kausimaksun suuruuden. Maksuun vaikuttaa käyntikertojen ja oheisharjoittelun määrä. Jokaisen valmennus- ja kilparyhmän harjoitusaikataulu on kiinteä, eikä siitä ole mahdollista poiketa saadakseen maksuhyvitystä. Poissaoloista ilmoitetaan aina ko. tunnin valmentajalle mahdollisimman aikaisin.

Valmennusryhmien kausi on 1.7.-30.6..

Valmennusryhmiin ilmoittaudutaan seuran ilmoittautumispalvelussa ryhmään valmennusryhmäläisen jäsenmaksu ja maksamalla jäsenmaksu. Valmennusryhmiin liitytään joko kokeilemalla jotakin ryhmää tai siirrytään harrasteryhmistä valmentajien suosituksesta.

Seura lähettää kausimaksulaskun ilmoittautumispalvelussa ilmoitettuun sähköpostiosoitteeseen. Ilmoittautuja on vastuussa siitä, että sähköpostiosoite on toimiva ja siihen saapuvaa seuran lähettämää postia luetaan säännöllisesti. Valmennusryhmien tiedotus tapahtuu Jäsensivujen kautta sekä ilmoittautuessa annettuun sähköpostiosoitteeseen.

Lisätietoa Jäsensivulta.