Maksut ja ehdot

Harrasteryhmien kausimaksut täältä

 

Yleistä laskutuksesta

 

Harrasteryhmien kausia on kaksi: syyskausi ja kevätkausi. Hallitus päättää kausittain harrasteryhmien kausimaksun suuruuden. 45 min., 60 min., 75 min. tunneille on omat maksunsa. Kausimaksu maksetaan ilmoittautuessa luodulla laskulla. Lasku lähetetään voimistelijalle ilmoittautumisjärjestelmässä merkittyyn sähköpostiosoitteeseen. Ilmoittautuja on vastuussa siitä, että sähköpostiosoite on toimiva ja siihen saapuvaa seuran postia luetaan säännöllisesti.

Harjoitusmaksujen suuruudesta hallitus päättää vuosittain ja ne ilmoitetaan harrasteryhmien nettisivulla.

Myös seuran tiedotteet lähetetään ilmoittautuessa annettuun sähköpstiosoitteeseen. Tunneilla ei jaeta informaatiolappuja.

Kouluilla on oikeus ottaa seuroille myönnettyjä vuoroja omaan käyttöönsä. Näistä peruutuksista ilmoitetaan heti tiedon tultua Harrasteryhmien infosivulla. Tuntiperuutukset  voi korvata toisella saman ikäisten tunnilla. Ennen korvauskertaa on hyvä laittaa viesti esvoli(a)gmail.com ja kertoa olevansa menossa korvaamaan.

Lopettaminen harrasteryhmässä

Tunteja voi kokeilla kerran maksutta. Ryhmästä lopettamisesta on ilmoitettava sähköpostilla seuran sähköpostiosoitteeseen esvoli(at)gmail.com välittömästi, kuitenkin viimeistään ennen kolmannen harjoitustunnin ajankohtaa.  Mikäli ilmoitus on tehty ajoissa, seura palauttaa maksetun harrastemaksun ja jäsenmaksun.

Sairastuminen

Lyhytaikaisten sairastumisten poissaoloja ei hyvitetä. Harrasteryhmissä on mahdollista korvata sairaspoissaoloja toisilla saman ikäryhmän tunneilla. Korvaamisesta sovitaan etukäteen lähettämällä pyyntö seuran sähköpostiosoitteeseen. Urheiluvammojen hoidossa toivotaan hoitavan lääkärin olevan liikuntalääketieteen erikoislääkäri.

Laskutus

Maksumuistutuksesta perimme 5 euron suruisen lisän.

 

Valmennus- ja kilparyhmät

Valmennusryhmiin liitytään joko kokeilemalla jotakin ryhmää tai siirrytään harrasteryhmistä valmentajien suosituksesta.

Hallitus päättää kausittain valmennus- ja kilparyhmien kausimaksun suuruuden. Maksuun vaikuttaa käyntikertojen ja oheisharjoittelun määrä. Jokaisen valmennus- ja kilparyhmän harjoitusaikataulu on kiinteä, eikä siitä ole mahdollista poiketa saadakseen maksuhyvitystä. Poissaoloista ilmoitetaan aina ko. tunnin valmentajalle mahdollisimman aikaisin. Lopettaminen ja sairastuminen valmennusryhmissä -ehdot löytyvät Jäsensivuilta.

Valmennusryhmien kausi on 1.7.-30.6.

Valmennusryhmiin ilmoittaudutaan seuran ilmoittautumispalvelussa valitsemalla "valmennusryhmäläisen jäsenmaksu" -ryhmä ja maksamalla jäsenmaksu. Seura lähettää kausimaksulaskun ilmoittautumispalvelussa ilmoitettuun sähköpostiosoitteeseen. Ilmoittautuja on vastuussa siitä, että sähköpostiosoite on toimiva ja siihen saapuvaa seuran lähettämää postia luetaan säännöllisesti. Valmennusryhmien tiedotus tapahtuu Jäsensivujen kautta sekä ilmoittautuessa annettuun sähköpostiosoitteeseen.

Lisätietoa Jäsensivulta.

Vapaaoppilaspaikka


Seuran hallitus voi myöntää vapaaoppilaspaikan kausittain yhdelle harrasteryhmäläiselle ja yhdelle valmennusryhmäläiselle. Harrasteryhmässä seura kustataan kausimaksun yhden kauden ajan (kevät tai syksy). Jäsenmaksu maksetaan itse. Valmennusryhmissä seuran maksimituki on 60% kauden (kevät tai syksy) maksusta. Vapaaoppilaspaikka myönnetään hakemusta vastaan.