Elisen avoin kilpailu 28.-29.4.2012

26.3.2012

Eve vanteella

Suuri joukko Esvolin voimistelijoita kilpaili aurinkoisena viikonloppuna Kampin liikuntahallissa Elise ry:n rytmisen voimistelun avoimessa kilpailussa. Mukaan mahtui myös monta ensikertalaista, ensimmäisessä luokassa kokeiltiin ihan oikeaa kilpailemista ja intoa ja iloa riitti.

Asemalla kokeiltiin vasta opeteltuja ykkösluokan ohjelmia  ja tehtiin asemavapaita. Vielä hieman ujosti esiintynyt osallistujakaartimme sai hyvää kokemusta tulevia kilpailuja varten.

Luokassa 1. vei hienosti voiton Esvolin Timanttien Laura. Tähtien, Helmien ja Hippujen  tytöt sijoittuivat sijoille 11.-27. Erityisesti Hipuilla oli kilpailuissa todella hauskaa ja riemukasta, kisajännityksestä ei näkynyt jälkeäkään.

Luokassa 2. Tähtien Maisa koki epäonnea vanteella, joka halusi koko ajan vikkelästi karata kädestä. Vapaaohjelman voittaja sijoittui kuitenkin hienosti sijalle 7. ja sai paljon kisakokemusta tulevia luokkakilpailuja varten. Timanttien Ira sijoittui myös hienosti sijalle 9. , mutta Meri koki epäonnea irroneen musiikkijohdon takia ja ehti kerätä hermostumista vanneohjelmaa varten sen verran, että hyvään harkkasuoritukseen ei tällä kertaa päästy. Elli keräsi itsensä hienosti ja teki vahvat suoritukset vähäisestä kilpailukokemuksestaan huolimatta. Harjoittelu jatkuu kaikilla kohti toukokuun luokkakilpailuja.

Luokassa 3. Ametistien  Ronja kärsi välinevirheistä molemmissa ohjelmissa, mutta esiintyminen oli muuten vahvaa. Opaalien Annika kilpaili hienosti ja tasaisen varmasti ja aikaisempi hermostuneisuus oli poissa. Nina hermoili aivan turhaan välineohjelmissaan, ja siitä seurasi paljon virheitä ohjelmiin. Samoin teki Timanttien Siri, joka on talven harjootuksissa edistynyt huimasti ja tennyt puhtaita ohjelmia yksi toisensa perään. Sijoitukset kolmannessa luokassa 15.-36.

Luokassa 4. Ametistien Eveliina loisti ja nautti esiintymisestään. Ohjelmat ovat saaneet varmuutta ja Eve uskoo itsennsä. Se välittyy myös katsomoon. Tuloksena hieno 3. sija. Timanttien Iris sijoittui hyvin sijalle 11. mutta pystyy parempaan erityisesti naruohjelmalla. Turhaa sähläystä nähtiin lauantain kilpailuissa.

Kilpailun järjhesträjälle erityiskiitoset avoimen kilpailun järjestämisestä. Erinomainen kilpailufoorumi erityisesti luokkakilpailuissa kilpaileville tytöille, jotka eivät kisaa iokäkausikilpailuissa.

Suuret kiitoset myös koko viikonlopun flunssaisena ahkeroineelle tuomarillemme Lauralle, sekä valmentajillemme Irina, Katja, Veera ja Ida!