Hallituksen linjaukset 16.3. ja niiden vaikutus voimistelutoimintaan

16.3.2020

Espoon Voimistelu- ja Liikuntayhdistys ESVOLI ry

 

JÄSENTIEDOTE 16.3.2020

Suomen hallituksen linjaus 16.3. sulkee koulut ja muut oppilaitokset sekä kulttuurin ja urheilun tilat, kuten museot, teatterit, kirjastot, harrastustilat ja –paikat, uimahallit ja muut urheilutilat, nuorisotilat sekä järjestöjen kokoontumistilat sekä kieltää yli 10 hengen kokoontumiset. Hallitus suosittelee myös yksityisen ja kolmannen sektorin toimijoiden sekä uskonnollisten yhteisöjen toimivan samoin.

Hallituksen linjauksen mukaisesti Voimisteluliitto suosittelee ohjatun voimistelutoiminnan laittamista tauolle 14.4. saakka.

ESVOLI keskeyttää sekä harrasteryhmien että valmennusryhmien ryhmäopetuksen  kouluissa, monitoimitaloissa ja urheiluhalleissa ajalla 17.3.-14.4.2020. Valmennusryhmien harjoitukset jatkuvat kodeissa valmentajien ohjeiden ja videoiden avulla.

ESVOLI tarjoaa jäsenistölleen palveluita ja arkiliikunnan mahdollisuuksia internetiä ja sosiaalisen median kanavia hyödyntäen. Seuraathan siis nettisivujamme, Facebookia ja Instagramia.

Seuraamme koronavirusepidemiantilanteen kehittymistä sekä viranomaisten suosituksia ja määräyksiä jatkuvasti ja teemme uusia päätöksiä jatkosta tarvittaessa. Viestimme uusista päätöksistä ja linjauksista kuitenkin viimeistään 11.4.2020.

 

Pahoittelemme suuresti tilannetta.

Tsempataan yhdessä eteenpäin!

 

ESVOLIn hallitus